ELFOGADÁS
Termékek Menü

TERMÉSZET ÁLDÁSA SZEDERLÉ 1000ml

Ár:
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 62
Elérhetőség: 8 db raktáron

Feketeszeder lé,  100%-os, 1000ml

Kiszerelés: 1000 ml

Leírás és Paraméterek

 

 

Frissen préselt gyümölcslé válogatott,  napérlelte, vadon termett feketeszederből. A kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a vadon termett feketeszeder megőrzi eredeti aroma-és ízanyagait.

 

 

 

A szervezetünkben naponta keletkező rákkeltő szabad gyököket a fekete színanyag, a fenolos vegyületek, a flavonoidok és az antocianidok képesek megkötni, ezáltal védő hatást gyakorolnak szervezetünkre. Sokan a C-vitamin tartalma miatt fogyasztják a téli időszakban az almát, a citrusgyümölcsöket. De a szeder antioxidáns tartalma még ezeket is túlszárnyalja!

 

Segíthet tehát megvédeni a szervezetet a rákos gyökképződéssel szemben, amely idősebbeknél a védelmi rendszer meggyengülése miatt, illetve a gyökök mennyiségének a növekedése miatt előrehaladottabb. A gyümölcsben lévő csersav is hatásos ebből a szempontból.

 

A civilizációs betegségek, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések, a cukorbetegség és az elhízás, vezető haláloknak számítanak hazákban. E gyümölcs ezekkel is felveheti a harcot, a szív- és érrendszerünket védheti. Kimutatták, hogy az érfalakat egy erős szabad gyök, az úgynevezett peroxinitrit támadja oly módon, hogy a sejtek központját a mitokondriumot, és a benne található DNS-t roncsolja. Az érfalak elvesztik rugalmasságukat, majd merevvé válnak. Ez táptalaja lehet a plakkok lerakódásának, az ér beszűkülésének, a trombózisnak, az infarktusnak és az agyi katasztrófáknak is. A koleszterinszint csökkentésében is nagy szerepet játszanak a színanyagok, csakúgy, mint a pterostilben nevű vegyület. 

pari kép