Barion Pixel
ELFOGADÁS
Termékek Menü

SIMON GYÜMÖLCS - CÉKLALÉ 3 L

Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A rubin piros céklalé gazdag, intenzív ízélménye igazi egészségbombát rejt, nem véletlen, hogy a mindenbajnok zöldséget az ókor óta fogyasztjuk. A céklalé jótékony hatások terén olyan sokrétű, akár egy gyógynövény. Csökkenti a vérnyomást, a csontritkulás kockázatát, serkenti a keringést, hatásos méregtelenítő, és mindemellett a cékla az a zöldség, melyből kimutathatóan a leginkább tudja szervezetünk hasznosítani a vasat – tehát a céklalé fogyasztása nem csak kellemes, de hasznos is!

Kellemesen karakteres, édeskés-mély aromáját mindannyian jól ismerjük, ám az ősi, vérszaporító vörös nedű számos előnyös tulajdonságot érlel föld alatti kis gumójában. 

A cékla vitamintartalma rendkívül magas, a teljesség igénye nélkül az alábbiakat tartalmazza:

  • Kalcium
  • Kálium
  • Vas
  • Magnézium
  • Szelén
  • A-, B6- és C-vitamin
  • Foszfor
  • Mangán

Sok függ azonban a cékla fogyasztásának módjától is, például attól, hogy miként történik a natúr céklalé készítése! A Simon Gyümölcs céklalé ásványi anyagban gazdag gumóit már kora nyártól egészen késő őszig szüreteljük. Az érett céklákat ezután gondosan átmossuk, megtisztítjuk és lassan, hidegen préselt eljárással nyerjük ki a karmazsin színű nedvet.

Ennek köszönhetően a Simon Gyümölcs céklalé nem csak ízében hordozza a nyers zöldség természetességét, de nyomelemekben, vitaminokban is dús marad. Ha egy különleges ízt és egy kis egészséget szeretnél csempészni a mindennapokba, feltétlenül ajánljuk a fogyasztását — használd ki a natúr céklalé hatásait és előnyeit!

 

100% Cékla
Tápérték táblázat:
Átlagos tápérték 100 ml késztermékben
energia 124,1 kJ/29,3 kcal
zsír 0,13 g
amelyből
-telített zsírsavak 0,0 g
szénhidrát 6,03 g
amelyből
-cukrok 5,75 g
rost 0,26 g
fehérje 0,87 g

Termékeink semmilyen adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaznak, köszönőviszonyban sincsenek a sűrítményekkel. Nincs bennük más, csak minőségi, érett zöldség és gyümölcs.

Gyümölcseinket lassú eljárással, hidegen préseljük. Ez a szűretlen, rostokban gazdag lé már csak egy minimális hőkezelésen esik át a tartósítás érdekében. 

A szavatossági idő felbontás nélkül 6 hónap, felbontást követően pedig 14 nap hűtőben. A gyümölcslevek minőségét zárt szelepes zacskó őrzi, a beépített, első osztályú csap révén pedig egyszerűen és tisztán tölthetünk egy frissítő pohárral.