Barion Pixel
ELFOGADÁS
Termékek Menü

NATURAL VITALE ARONIA-MIX ŐRLEMÉNY 150 GR

Ár:
2.999 Ft (2.361 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az arónia (fekete berkenye) pozitív hatását a magas P-vitamin- (flavonoid), vízben oldódó B1-, B2-, B6-, B9-, B12-, C-, és H-vitamin-tartalmának , zsírban oldódó A-, E-és K-vitamin provitamin-tartalmának és kiemelkedően magas , a sejteket a pusztulástól védő szabadgyök-fogó kapacitásának köszönheti. A kutatók egyöntetű véleménye alapján legalább olyan betegség-megelőző és gyógyító erővel rendelkezik, mint a tahiti csodanövény, a noni. Magas polifenol-és flavonoidtartalma megkötheti a gyulladásgátló markereket és blokkolhatja azt az enzimet, amely annak az arachidonsavnak a képződéséhez vezetne, amely mindenfajta gyulladás előidézője. A Szovjetúnióban már az 1950-es években kutatások folytak az aróniával és nem csak az derült ki, hogy segíthet eltávolítani a szervezetből a nehézfém-szennyeződéseket, hanem a sugársérült betegekre is kiváló hatással lehet.

A vörös szőlőhéj gazdag resveratrolban, ami természetes növényi immunanyag (a szőlőben a gombás fertőzések elleni védelmet szolgálja). Egyik alkotóeleme a kvercetin nevű flavonoid, amely erős antioxidáns. A polifenolok közül a proantocianidin is egy erős gyulladásgátló, antibakteriális anyag, mely bőven megtalálható ebben az őrleményben. A vörös szőlők héja melatonint is tartalmaz, ami szabályozhatja az ember alvási ciklusát, és szabályozhatja a hormonok kiegyensúlyozott működését.

A vörös szőlőmagban lévő igen sok flavonoid a szervezetben képződő szabad gyökök lekötésében játszik szerepet. Bővelkedik továbbá a szervezet számára hasznos flavonoidokban, polifenolokban és procianidinekben. Jó káliumforrás, és sokféle ásványi anyagot (vas, magnézium, réz, cink , szelén ) és  vitamint (az összes B-vitamint, P-vitamint, valamint C-vitamint) fitoösztrogént is tartalmaz.

Fogyasztása naponta:

Egy 2x1 teáskanálnyi Arónia-Mix őrleményt elkeverve teába , gyümölcslébe , joghurtba vagy más folyadékban. Az őrleményeket ajánlott száraz, napfénytől védett, hűvös helyen , jól lezárva tárolni.

Összetevők:

50 gramm Arónia, (fekete berkenye) őrlemény

50 gramm Vörös szőlőhéj őrlemény

50 gramm Vörös szőlőmag őrlemény

Paleo,Gluténmentes, 100%-ban tiszta növényi őrlemény