ELFOGADÁS
Termékek Menü

GOJI BOGYÓ 100g

Ár:
840 Ft (661 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 34
Elérhetőség: 12 db raktáron
KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, NAGYSZEMŰ, GOJIBOGYÓ.
Gyártó: ALIBOR Natura Kft.
Kiszerelés: 100 g
Kapható választék:
Kiszerelés:

Leírás és Paraméterek

Magas antioxidáns és poliszacharid-tartalma miatt erősíti az immunrendszert, megóvja szervezetünket a roppant kártékony és veszélyes szabadgyököktől. A Goji bogyót a „hosszú élet gyümölcsének” is nevezik, mivel fokozza az emberi növekedési hormon termelését, ezáltal idős korban is meg van rá az esélyünk, hogy a Goji berry rendszeres fogyasztásával fiatalos külsőnk legyen.

Mindez már önmagában is elég lenne, ám ezenkívül számos betegség tüneteinek kezelésére, megelőzésére használható, mint például a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a láz és a korral összefüggő szembetegségek. Gazdag tápanyagtartalmának köszönhetően a Goji erősíti az izomzatot is és jobb közérzetet biztosít. Javítja az emésztést, és a szervezet egyedüli méregtelenítő szervét, a májat óvja, védi.

 

A népszerű hatásai nagyban köszönhetőek annak, hogy a Goji bogyó szintén egyedülálló abban, hogy tartalmaz 8, az élet működéséhez elengedhetetlen esszenciális aminósavat.

 

A természetben egyedüliként szinte csak a Gojiban találjuk a kutatások során a rák ellen igen hatékonynak bizonyuló anyagot, a germániumot.

 


Goji gyümölcsléEgy 1994-ben, Kínába a ’Journal of Oncology’ által végzett kísérlet, bebizonyította, hogy a halálos kórral fertőzött, ám Goji bogyót fogyasztó betegeknél a hagyományos kezeléseknél sokkal jobb hatást értek el. Az eredmények szerint azon 79 beteg, aki kapott Goji bogyót, sokkal jobban reagált a kezelésekre, azoknál, akik egyáltalán nem fogyasztottak Goji-t.

 

A legújabb tudományos felfedezések szerint a Goji memóriaújító, az agysejtekre is jótékony hatást gyakorol. Betain tartalma miatt pedig akár az Alzheimer-kór elleni küzdelemben is a segítségünkre lehet. Fogyasztásával ugyanis fiatalon tarthatjuk elménket, és akár védekezhetünk az Alzheimer-kór által bekövetkező szellemi hanyatlás ellen is.

 

A Goji bogyó más néven „farkasbogyó” avagy egyszerűen csak „ördögcérna”, latinul pedig Lycium Barbarum. Édes, enyhén csípős ízével és gazdag, fűszeres illatával nagyon finom táplálék. Formája hosszúkás. Ázsiában már ősidők óta fogyasztják, önmagában, italként vagy italokhoz hozzáadva. A Goji berry a felmérések szerint napjaink egyik legfelkapottabb Távol Keletről származó exportterméke.

 

A hagyományos kínai orvoslásban egyesek szerint már 5000 éve felismerték a goji emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásait. Napjainkban ezek a hatások teszik egyre népszerűbbé ezt a vöröses színű, tápláló bogyót.

 

forrás:http://www.gojibogyo.hu/

pari kép