ELFOGADÁS
Termékek Menü

URBAN PLATTER GYÖMBÉR OLAJ 250ML

Ár:
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5500000
Elérhetőség: 2 db raktáron

A gyömbér egy virágos növény, Zingiber officinale néven is ismert. Gyökér (vagy rizóma) a főzés népszerű alkotóeleme, ám évezredek óta használják gyógyászati célokra is, különösen az ázsiai, arab és indiai kultúrákban.

A gyomornedvben lévő embereknek közvetlenül alkalmazott gyömbér olaj, a gyomorban található tenyérmasszázs templomai vagy cseppjei enyhíthetik a mozgásszervi betegséget, szédülést és hányást. Gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító hatás.

1kis kanál gyömbér olaj a fájdalom, van gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító hatás.

- SEGÍTSÉGNYÚJTÁS AZ EMÉSZTŐ FUNKCIÓHOZ

A gyömbérben levő vegyületekről ismert, hogy stimulálják az epe- és nyáltermelést, és növelik az emésztőrendszeren keresztüli mobilitást. Azok, akik emésztési zavarban szenvednek, enyhülést találhatnak a gyömbér fogyasztása révén.

- SEGÍTHET A GYOMORFEKÉLYEK MEGELŐZÉSÉBEN

A gyomorfekély fájdalmas nyitott léziók a gyomor belső bélésén. A nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID), például a naproxén és az ibuprofen használata gyomorfekélyek kialakulásához vezethet. A Helicobacter pylori (H. pylori) nevű baktériumok a gyomorbélést hajlamosabbak lehetnek a fekélyek kialakulására. A gyömbér azonban gátolja a H. pylori növekedését és megakadályozza az NSAID-ok által okozott gyomorfekélyek kialakulását.

- CSÖKKENTI AZ ÉMELYGÉST

A gyömbérről kimutatták, hogy hatékony a terhességgel, kemoterápiával és műtét utáni állapotokkal járó hányinger és hányás enyhítésében és megelőzésében. Noha a gyömbér segíthet csökkenteni a mozgásszervi betegség által kiváltott hányingert, úgy tűnik, hogy nincs hatással az ilyen hányás megelőzésére.

1–1,5 gramm gyömbér (vagy 1–2 kis és közepes méretű kristályosodott gyömbér) fogyasztása segíthet enyhíteni e különféle típusú hányingert.

- CSÖKKENTI A FÁJDALMAT ÉS GYULLADÁST

Bizonyítékok vannak arra, hogy a gyömbér hasznos lehet a fájdalom kezelésében. Az ízületek gyulladásának csökkentésével a gyömbér csökkentheti az ízületi állapotokhoz kapcsolódó fájdalmakat. A gyömbér napi kiegészítése javíthatja az edzés okozta izomfájdalmat. Azoknak a nőknek, akiknek a menstruáció során súlyos fájdalmak vannak, enyhülést találhatnak a gyömbér fogyasztása is.

Összetevők 100% hidegen sajtolt gyömbér

Származás: India       

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!