ELFOGADÁS
Termékek Menü

KÓKUSZVIRÁG CUKOR

A kókuszvirág nektárjából készült kókuszcukor feldolgozása az elmúlt több, mint 5000 év alatt mit sem változott.
A kinyílatlan torzsavirágzatokat melyeket hüvelyszerű burok véd betakarítják, majd vágást ejtenek rajtuk, amiből édes nedv kezd kifolyni. (Egy virágzatból akár napi 4 liter is.) Ezt a nedvet bambusztárolókba gyűjtik, majd hatalmas wokokban kíméletes hőfokon szárítják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1,B2, B3, B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas, valamint a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe. Glikémiás indexe csupán 35 (a répacukoré 100). Energiatartalma 300kcal/100g.
Fogyasztható közvetlenül édesítőként, használható sütéshez, főzéshez egyaránt.

Származási hely: Indonézia
Rendkívül kellemes aromájú, enyhén karamelles ízű természetes édesítő. Magas B-vitamin forrás, bőven található benne kálium, magnézium, cink, vas, valamint 16 féle aminosav.

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 001122
Raktáron
1.250 Ft